David Icke: Οι Bill Gates, Elon Musk και George Soros είναι οι πρώτοι για την κορυφή της πυραμίδας

Σε αυτήν την αποκλειστική συνέντευξη, ο Spiro συνοδεύεται από τον David Icke. Ο Σπύρος και ο Ντέιβιντ συζητούν τη συνεχιζόμενη κρίση κοροναϊού.
Ο Ντέιβιντ εξηγεί πώς χειρίζεται το σύστημα σε ποια μπορεί να είναι η μεγαλύτερη ψυχολογική λειτουργία στην ιστορία, καθώς οι γιατροί και οι κυβερνητικοί αξιωματούχοι παραδέχονται ότι οι αριθμοί είναι υπερβολικά διογκωμένοι.

Οι επίσημοι προβαλλόμενοι αριθμοί κοραναϊού που κυκλοφόρησαν στο κοινό και χρησιμοποιήθηκαν για να δικαιολογήσουν το κλείσιμο βασίστηκαν σε αμφιλεγόμενα και ανακριβή μοντέλα υπολογιστών που χρηματοδοτήθηκαν από τον Bill Gates.
Σε αυτήν τη συνέντευξη που πρέπει να δείτε, ο David Icke και ο Spiro εξετάζουν τα γεγονότα που οδήγησαν σε αυτήν την τρέχουσα κρίση, συμπεριλαμβανομένου του τερματισμού του αμερικανικού στρατιωτικού προγράμματος βιολογικών όπλων Fort Detrick, στους Παγκόσμιους Στρατιωτικούς Αγώνες στο Wuhan China (το υποτιθέμενο Ground Zero of the wabah) 201 και άλλα.

Σε αυτήν την έκθεση, ο David Icke περιγράφει ολόκληρο το σενάριο στο οποίο το παζλ είναι συγκεντρωμένο, μέχρι σήμερα και προνοητικό, ενώ όχι μόνο εκθέτει τους πρώτους άνδρες για αυτήν την παγκόσμια επιχείρηση, αλλά και ποιος είναι στην κορυφή της πυραμίδας και όχι ο Bill Gates …

David Icke Interview: Bill Gates, Elon Musk & Soros Are Frontmen For The Top of the Pyramid

Σχόλια