TO YOUTUBE ΛΟΓΟΚΡΙΝΕΙ ΕΠΙΔΗΜΙΟΛΟΓΟ ΕΠΕΙΔΗ ΑΝΤΙΤΙΘΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΚΛΕΙΔΩΜΑΤΟΣ-ΚΑΡΑΝΤΙΝΑΣ

4.67/5 (3)

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Ο Επιδημιολόγος Dr. Knut Wittkowski λογοκρίνεται από το YouTube για την αντιμετώπιση του κλειδώματος
Οι μεγάλες εταιρείες τεχνολογίας καταπιέζουν επιθετικά την «παραπληροφόρηση» του COVID-19 – απόψεις και ιδέες αντίθετες με τις επίσημες δηλώσεις.

Ο Δρ Knut M. Wittkowski, πρώην επικεφαλής της βιοστατιστικής, της επιδημιολογίας και του ερευνητικού σχεδιασμού στο Πανεπιστήμιο Rockefeller, αναφέρει ότι το YouTube αφαίρεσε ένα βίντεο του που μίλησε για τον ιό που είχε συγκεντρώσει περισσότερες από 1,3 εκατομμύρια προβολές.

Ο Wittkowski, 65 ετών, είναι ένας άγριος κριτικός των τρεχόντων βημάτων του έθνους για την καταπολέμηση του κοροναϊού. Έχει χλευάσει τις κοινωνικές αποστάσεις, λέγοντας ότι παρατείνει μόνο την ύπαρξη του ιού και έχει επιτεθεί στο τρέχον κλείδωμα θεωρώντας το ως επί το πλείστον περιττό.

Ο Knut Wittkowski, ο οποίος είναι κάτοχος δύο διδακτορικών τίτλων στην επιστήμη των υπολογιστών και στην ιατρική βιομετρία, πιστεύει ότι ο κοροναϊός πρέπει να επιτραπεί να επιτύχει «ανοσία αγέλης» και ότι το έλλειμμα ενός εμβολίου, η πανδημία θα τελειώσει μόνο αφού εξαπλωθεί επαρκώς στον πληθυσμό.

«Με όλες τις αναπνευστικές παθήσεις, το μόνο πράγμα που σταματά την ασθένεια είναι η ανοσία της αγέλης. Περίπου το 80% των ανθρώπων πρέπει να είχαν επαφή με τον ιό και η πλειονότητα αυτών δεν θα καν αναγνώριζε καν ότι είχαν μολυνθεί », λέει στο βίντεο που έχει πλέον διαγραφεί.

Mark Levin interviews Knut Wittkowski Re: Covid-19 Coronavirus 04 10 2020


Dr. Knut Wittkowski Makes Bizarre Claims on Laura Ingraham’s Show (May 18, 2020)

Η Επιστήμη του Covid-2ο κύμα και ανοσία- Dr Knut M Wittkowski: 35 χρόνια επιδημιολογία και βιοστατιστική

The Science of Covid – 2nd Wave & Immunity – Dr Knut M Wittkowski: 35yrs Epidemiology & Biostatics


Σχόλια