50 εκατ. δολάρια σε όποιον την πείσει να τον παντρευτεί!


Κάποιοι, ψάχνουν τον πλούτο στα λαχεία και το Τζόκερ. Άλλοι, ψάχνουν θησαυρούς. Άλλοι κομπίνες. Κι όμως: Αν είσαι άντρας (βασική προϋπόθεση) και καταφέρεις να κάνεις την κυρία της φωτογραφίας να σε παντρευτεί, θα έχεις (τουλάχιστον) 50 εκατομμύρια δολάρια δικά σου και μια ζωή κυριολεκτικά μέσα σε ένα παλάτι 4.800 τετραγωνικών.
Το έργο σου, βέβαια, δεν θα είναι τόσο εύκολο. Η… υποψήφια νύφη, είναι κόρη του 76χρονου δισεκατομμυριούχου επιχειρηματία από το Χόνγκ Κόνγκ, Σεσίλ Τσάο. Ούτε καμιά γριά είναι (στα 33 της), ούτε καμια πανάσχημη (όπως βλέπεις στη φωτό, για 50 εκατομμύρια είναι… κούκλα), ούτε κάτι της λείπει. Μόνο που είναι… λεσβία (εντάξει, ομοφυλόφιλη) και έχει οκτώ χρόνια σχέση με μια κοπέλα (φυσικά). Αν καταφέρεις να γίνεις… γυναικοχωρίστρα και να την πείσεις να σε παντρευτεί, αλλά και να κάνει ένα εγγονάκι στον μπαρμπα- Σεσίλ (δικό σου παιδί, εννοείται), θα έχεις όλα τα παραπάνω και ό,τι άλλο τραβήξει η ψυχή σου!
Γιατί; Ο Σεσίλ Τσάο, είναι απογοητευμένος από τις σεξουαλικές προτιμήσεις της κόρης του και έτσι την… έβγαλε στην “αγορά”, αφού δεν εγκρίνει τη “νύφη” του. Και, παρότι δηλώνει μετανοιωμένος για την καταπίεση στην κόρη του και ότι “μπορεί να διαλέξει να κάνει εκείνη ό,τι θέλει στη ζωή της”, έκανε μια φωτογράφιση στους Financial Times, δίνοντας μια γεύση μόνο του τι θα έχει δικό του (πέρα από τα 50 εκατομμυριάκια) όποιος την πείσει να… αλλαξοπιστήσει.
Ο 76χρονος, δείχνει απόλυτα ευτυχισμένος στην έπαυλή του στις ακτές του Χονγκ Κονγκ. Η έκτασή του αγγίζει τα 4.880 τετραγωνικά μέτρα, τα οποία «απλώνονται» στους τέσσερις πολυτελείς ορόφους του.
Το σαλόνι, ίσως είναι το πιο εντυπωσιακό μέρος του, αφού ένας γυάλινος τοίχος παρέχει απίστευτη θέα σε όσους απολαμβάνουν εκεί τον καφέ ή το ποτό τους. Η διακόσμηση συμπληρώνεται από ένα τεράστιο πιάνο με ουρά και πολλά μοναδικά, γλυπτά έργα από τον Angel Botello. Ο επιβλητικός διπλός πολυέλαιος (ο οποίος δημιουργήθηκε για χάρη του και μόνο) που δεσπόζει στο κέντρο του χώρου, τραβά τα βλέμματα όλων των καλεσμένων.
Και κάτι τελευταίο: Αν νομίζεις ότι ο μέλλων πεθερούλης σου είναι κανένα ανθρωπάκι της σειράς, πλανάσαι: Δηλώνει ότι από το κρεβάτι του, έχουν περάσει περισσότερες από 10.000 γυναίκες, με τις περισσότερες να κάνουν τα πάντα (σωστά φαντάζεσαι) για να τον πείσουν να τις παντρευτεί. Αυτός όμως, εκεί: Βράχος…


Σχόλια