ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ – Νόμοι-ΦΕΚ για το ΕΜΒΟΛΙΟ – Πότε και πώς καθίσταται ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ….(ΒΙΝΤΕΟ)-Γιάννης Ιωαννίδης: Το lockdown δεν έσωσε ζωές

 

ΑΛΗΘΙΝΑ ΚΕΙΜΕΝΑ. – ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΤΗΚΑΝ ΤΟ 2020, ΠΟΥ ΚΑΘΟΡΙΖΟΥΝ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΩΣ ΚΑΘΙΣΤΑΤΑΙ «ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΣ» Ο ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΣ.ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΦΕΚ ΕΔΩ: http://www.et.gr/idocs-nph/search/pdf… (Άρθρο-1 Σελίδα 763) και http://www.et.gr/idocs-nph/search/pdf… (Άρθρο-4 Σελίδα 985)

Καλό Πνευματικό Αγώνα αδελφοί Χριστιανοί.

Ύπομονή κι έχει ο Θεός…


 

Τό είδα>>>Βίντεο Ορθοδοξίας

Το lockdown θα είναι οι τίτλοι του τέλους της κυβέρνησης Μητσοτακη στη συνείδηση του κόσμου

Γιάννης Ιωαννίδης: Το lockdown δεν έσωσε ζωές

Γιάννης Ιωαννίδης: Σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να πούμε «πήγαινε να μολυνθείς επειδή είναι μια απλή γριπούλα».

30/09/2020- Γιάννης Ιωαννίδης στο 984radio: Η πανδημία έχει εξελιχθεί σε ένα σοβαρότατο πρόβλημα, όπως διαφαινόταν από πολύ νωρίς. Κι έχει εξελιχθεί σε σοβαρότατο πρόβλημα τόσο λόγω του ιού όσο και λόγω της αδυναμίας να απαντήσουμε στην πανδημία μ’ έναν τρόπο λογικό, μ’ έναν τρόπο που να μπορέσει να διασφαλίσει να σώσουμε τις περισσότερες ζωές και να ελαχιστοποιήσουμε τη βλάβη που προκαλείται στο κόσμο γενικότερα. Και στην υγεία, και στην κοινωνία και στην οικονομία και σε όλες τις διαστάσεις του πολιτισμού.
Αυτή τη στιγμή, όπως γνωρίζετε, έχουμε έναν αριθμό κρουσμάτων της τάξης των 34 εκατομμυρίων. Στην πραγματικότητα ο αριθμός των ανθρώπων που έχουν μολυνθεί παγκοσμίως είναι περίπου το 10% του παγκόσμιου πληθυσμού, δηλαδή μάλλον πάνω από 700 εκατομμύρια, έχουμε περίπου ένα εκατομμύριο νεκρούς με/ή από COVID και έχουμε πολλά δεδομένα σχετικά με τη θνητότητα του ιού και σχετικά με τη συμπεριφορά του ιού στον κίνδυνο που έχουν οι διάφορες ομάδες ατόμων διαφορετικής ηλικίας με διαφορετικό υπόβαθρο.
Σε μία δημοσίευση που έχουμε συγκεντρώσει δεδομένα από 82 μελέτες, που θα δημοσιευτεί σε λίγες μέρες στο επίσημο περιοδικό του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ) βγαίνει ότι η μέση θνητότητα είναι 0,23% και 0,05% ειδικά στα άτομα κάτω των 70 ετών.

Μάλιστα επειδή οι μελέτες αυτές έχουν γίνει σε επίκεντρα της πανδημίας που έχουν μεγάλο βαθμό νοσηρότητας και θανάτων, κυρίως δηλαδή Ευρώπη και ΗΠΑ, πιθανότατα σε παγκόσμιο επίπεδο η θνητότητα είναι 0,15% αλλά με τεράστια διαφοροποίηση κινδύνου ανάμεσα σε διάφορες ηλικιακές ομάδες.
Σε άτομα που βρίσκονται σε γηροκομεία, αν κάποιος τρόφιμος μολυνθεί, η θνητότητα είναι της τάξεως του 25, 30 ή και 40%. Αυτό το έχουμε δει πλέον και στην Ελλάδα που είδαμε ότι γηροκομεία άρχισαν δυστυχώς να έχουν συσσωρευμένα κρούσματα και θανάτους. Κάποιο άτομο που είναι πάνω των 65 ετών αλλά κυκλοφορεί στην κοινότητα, σε περίπτωση που μολυνθεί έχει πιθανότητα θανάτου περίπου 1 με 2%. Κάποιο νεότερο άτομο έχει πάρα πολύ μικρότερη πιθανότητα και φυσικά στα παιδιά, πρακτικά, δεν βλέπουμε θανάτους, με εξαιρετικά σπάνιες εξαιρέσεις σε παιδιά που έχουν σοβαρά προβλήματα υγείας ήδη στο υπόβαθρό τους.


Είναι μία από τις σπάνιες περιπτώσεις στην επιδημιολογία που βλέπουμε τον κίνδυνο να διαφοροποιείται ακόμα και χίλιες φορές. Συνήθως στην επιδημιολογία είμαστε ευχαριστημένοι αν μπορούμε να βρούμε καταστάσεις που διαφοροποιούν τον κίνδυνο 1,5 φορά, 2, ή 3 φορές, είμαστε πανευτυχείς. Αυτή τη φορά βλέπουμε έναν ιό ο οποίος έχει διαφοροποίηση κινδύνου της τάξεως των 1000 φορών, αν συγκρίνουμε ένα παιδί 4 ετών με κάποιον τρόφιμο γηροκομείου 80 ετών. 
Βλέπουμε λοιπόν ότι μας δίνεται μια ευκαιρία να προστατεύσουμε τις δομές εκείνες, τις περιστάσεις εκείνες και τα άτομα εκείνα τα οποία έχουν τον μεγαλύτερο κίνδυνο, και να το κάνουμε πάρα πολύ αποφασιστικά με δρακόντεια μέτρα τα οποία θα μας διασφαλίσουν να γλιτώσουμε τον μεγαλύτερο αριθμό των θανάτων που μπορούν να συμβούν.


Θα εξακολουθεί να υπάρχει κίνδυνος ακόμα και για νέους ανθρώπους. Μπορεί κάποιος νέος άνθρωπος να μολυνθεί και να έχει μια άσχημη έκβαση. Όταν μιλάμε για περίπου 700 ή και περισσότερα εκατομμύρια ανθρώπων που έχουν ήδη μολυνθεί, και που ο αριθμός μπορεί εύκολα να αυξηθεί πολύ παραπάνω, καταλαβαίνετε ότι μέσα σε τέτοιους τεράστιους αριθμούς μπορεί να βρεθούν αρκετοί άνθρωποι νέοι οι οποίοι να έχουν ατυχή έκβαση. Σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να αφήσουμε οποιονδήποτε πολίτη απροστάτευτο και σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να πούμε πήγαινε να μολυνθείς επειδή είναι μια απλή γριπούλα και δεν έχει ανάγκη να την περάσεις κιόλας. 


Όλους  πρέπει να τους προστατεύσουμε, όμως έχει μεγάλη διαφορά το να μπορούμε να κρατήσουμε την κοινωνία,τη ζωή μας, τον κόσμο ανοιχτό, λειτουργικό, να αποφύγουμε τις τεράστιες συνέπειες στην υγεία που θα έχει ένα lockdown, για παράδειγμα, έναντι του να στοχεύσουμε να προστατέψουμε εκεί που πρέπει να προστατέψουμε.(…)Νομίζω ότι έχει γίνει μια συγκλονιστική προσπάθεια από πάρα πολλούς επιστήμονες να συγκεντρωθούν δεδομένα, να καταλάβουμε τι συμβαίνει, να βρούμε τρόπους να απαντήσουμε μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα σε μία τεράστια πρόκληση. Θεωρώ ότι η επιστήμη έχει πετύχει πάρα πολλά και θεωρώ ότι υπάρχουν ικανότατοι επιστήμονες, αυτό ισχύει φυσικά και στην Ελλάδα, που έχουν θυσιάσει το χρόνο τους, την προσφορά τους, την τεχνογνωσία τους προσπαθώντας να δαμάσουν την πανδημία. Η Ελλάδα νομίζω ότι έχει πάρα πολλούς επιστήμονες που προσπαθούν σ’ αυτή την κατεύθυνση.


Είναι άδικο να θεωρήσουμε ότι μπορούμε να τα μάθουμε και να τα ξέρουμε όλα ή ότι δεν θα χρειαστεί να αναθεωρήσουμε κάποιες απόψεις που είχαμε αρχικά. Είναι άδικο να νομίζουμε ότι μέσα σε λίγους μήνες μπορούμε να πετύχουμε ένα εμβόλιο, να πετύχουμε να ξέρουμε τα πάντα, να ξέρουμε τα τέλεια μέτρα τα οποία πρέπει να εφαρμοστούν.
Αν δείτε την ιστορία της ιατρικής, ο μέσος χρόνος που χρειάζεται από τη στιγμή που υπάρχει μία νέα ιδέα μέχρι να γίνει μία πιστοποιημένη ελεγχόμενη δοκιμή φάσης 3 η οποία καθαρά να δείξει ότι κάτι είναι αποτελεσματικό και ασφαλές και μπορεί να χρησιμοποιηθεί και θα σώσει ζωές. Ο διάμεσος χρόνος είναι της τάξεως των 20 με 25 ετών.

Αυτή τη στιγμή λοιπόν ζητάμε από την επιστήμη μέσα σε μήνες να καλύψει μία απόσταση που συνήθως κάτω από λογικές συνθήκες καλύπτουμε σε 20 χρόνια.
 Πιστεύω ότι έχουμε επιταχύνει τις διαδικασίες και πιστεύω ότι γνωρίζουμε περισσότερα μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα απ’ ό,τι θα συνέβαινε αν ήταν απλώς ένα άλλο πρόβλημα έρευνας που έπρεπε να λύσουμε το πρόβλημα και να βρούμε αποτελεσματικές παρεμβάσεις. Οι κυβερνήσεις προσπαθούν να πάρουν μέτρα και προσπαθούν να πάρουν αγωνιωδώς μέτρα, πολλές φορές χωρίς να έχουμε όλα τα στοιχεία που χρειαζόμαστε. 


Φυσικά υπάρχει η αίσθηση του επείγοντος, αλλά πολύ φοβάμαι ότι μέσα σ’ αυτή την αίσθηση του επείγοντος, γίνονται πολύ συχνά σπασμωδικές κινήσεις, λαμβάνονται μέτρα κάθε μέρα, κάθε ώρα αλλάζουνε, και αυτό δημιουργεί μία αίσθηση σύγχυσης και μία αίσθηση κόπωσης και μία αίσθηση αβεβαιότητας στον απλό πολίτη, ο οποίος δεν ξέρει τι πρόκειται να του έλθει αύριο, πώς μπορεί να φτιάξει τη ζωή του,πώς μπορεί να προγραμματίσει τη ζωή του, τι πρέπει να κάνει, πού πρέπει να εστιαστεί, πώς μπορεί να βοηθήσει ακόμη κι αν έχει την καλύτερη θέληση, και πιστεύω ότι όλοι μας κατά βάθος έχουμε την καλύτερη θέληση να σώσουμε ζωές, όχι μόνο τις δικές μας αλλά και των συνανθρώπων μας, να σώσουμε την κατάσταση γενικότερα.


Αλλά αν δεν υπάρχει μία σαφής, ήρεμη, νηφάλια στάση και μία αποφασιστική δήλωση ότι αυτά τα πράγματα ξέρουμε και αυτά τα πράγματα δεν ξέρουμε, φοβάμαι ότι μπορεί να οδηγηθούμε σε μία σύγχυση, σε μία όξυνση, σε μία κατάσταση όπου αυτή τη στιγμή βλέπουμε σε μελέτες που γίνονται ότι το 60% του πληθυσμού έχει αγχωτική διαταραχή και κατάθλιψη, 25% των νέων έχουν αυτοκτονικές διαθέσεις. Πρέπει να αποφύγουμε αυτή την καταστροφή.(…) Υπάρχουν πάρα πολλές αναλύσεις που έχουν γίνει στα δεδομένα διαφόρων χωρών και αυτό συμπεριλαμβάνει και την Ελλάδα

. Τι συνέβη στην Ελλάδα. Στην Ελλάδα, τον Ιανουάριο και το Φεβρουάριο έχουμε πολύ λίγους ανθρώπους που έρχονται από την Κίνα. Έχουμε γενικότερα λίγους επισκέπτες από οποιοδήποτε μέρος του πλανήτη σε σχέση με τον υπόλοιπο χρόνο που είμαστε μια χώρα με πάρα πολλούς επισκέπτες μια συνηθισμένη χρονιά. Επίσης, Ιανουάριο και Φεβρουάριο είμαστε μία χώρα που έχει μικρή κινητικότητα από τη μια περιοχή προς την άλλη, είναι οι άνθρωποι οι οποίοι μετακινούνται μέσα στη χώρα. Κατά συνέπεια το πιθανότερο σενάριο είναι ότι είχαμε ένα πολύ χαμηλό φορτίο με το οποίο ο ιός μας επιτέθηκε σε κείνη την περίοδο. Υπήρχε σχετικά μικρή κινητικότητα, έτσι κι αλλιώς, και οι άνθρωποι πολύ γρήγορα άρχισαν να βλέπουν αυτές τις φρικιαστικές εικόνες που συνέβαιναν στην Ιταλία, μαζί με το τι είχε συμβεί στην Κίνα. 


Υπήρχε μια γενικευμένη έξαρση αγωνίας και όπως βλέπουμε από τα δεδομένα υπήρχε μία μείωση της κινητικότητας ακόμη περισσότερο, πολύ πριν  επιβληθεί το lockdown. Αν δείτε την καμπύλη των θανάτων και υπολογίσετε ότι χρειαζόμαστε 23 μέρες κατά μέσον όρο από την διαπίστωση των κρουσμάτων μέχρι το θάνατο, η κορύφωση του πρώτου επιδημικού  κύματος στην Ελλάδα έγινε όντως περίπου στις 10 Μαρτίου (2020). Περίπου 2 εβδομάδες δεν είχε ούτε lockdown. Οι άνθρωποι από μόνοι τους είχαν αποφασίσει ν’ αλλάξουν τη συμπεριφορά τους σε μεγάλο βαθμό, και αυτό βεβαίως είναι άξιο επαίνου, χωρίς να έχει ξεκινήσει το lockdown.


Σ’ εκείνη τη φάση, στις 10 Μαρτίου, πιθανότατα είχαμε περίπου 2.000 κρούσματα την ημέρα – ένας απλός υπολογισμός – αυτός ο αριθμός είχε πέσει σε μερικές εκατοντάδες την ημέρα όταν έγινε το lockdown, και φυσικά μετά βλέπετε ότι δεν είχαμε κρούσματα. Είχαμε πάρα πολύ λίγα κρούσματα. Σ’ εκείνη τη φάση κάναμε πάρα πολύ λίγα τεστ. Άρα λοιπόν, βρήκαμε 2.000 κρούσματα στο πρώτο επιδημικό κύμα ενώ στην πραγματικότητα, με βάση τα δεδομένα που έχουμε τώρα από μελέτες που έχουνε γίνει, πιθανότατα τα κρούσματα  στο πρώτο κύμα ήταν της τάξεως των 100.000, περίπου 1% του πληθυσμού. 
Κάνανε περισσότερα τεστ από κει και πέρα. Γι’ αυτό βλέπουμε τώρα περισσότερους ανθρώπους που έχουν αυτή τη διάγνωση παρόλο που εξακολουθούμε να μην κάνουμε αρκετά τεστ, άρα οι πραγματικές νέες λοιμώξεις την ημέρα είναι της τάξεως 1.000 με 5.000 νέες λοιμώξεις την ημέρα, σε αντίθεση με αυτό που βλέπουμε να δηλώνονται 200 με 400 κρούσματα. (…)Ο αριθμός των κρουσμάτων όμως είναι πολύ μεγαλύτερος και αυτό νομίζω ότι έχει γίνει σαφές από όλες τις χώρες όπου έχουν γίνει μελέτες. 


Πριν λίγες μέρες δημοσιεύτηκε μια μελέτη στο Lancet που ήταν ένα δείγμα ενδεικτικό όλης της επικράτειας των ΗΠΑ. Ο αριθμός των διαγνωσμένων ατόμων ήταν περίπου 12 φορές μικρότερος από τις πραγματικές λοιμώξεις που είχαν συμβεί, παρόλο που στις ΗΠΑ γίνονται αναλογικά πολύ περισσότερα τεστ απ’ ότι στην Ελλάδα. Στην Ινδία, μία μελέτη που ανακοινώθηκε πρόσφατα, δείχνει περίπου 35 φορές περισσότερα κρούσματα από όσα απλώς καταγράφονται. Άρα λοιπόν, στην αρχική φάση, στο πρώτο κύμα, πιθανότατα η υποκαταγραφή ήταν της τάξεως των 50 φορών, γιατί γινόντουσαν ελάχιστα τεστ, και αυτή τη στιγμή η υποκαταγραφή πρέπει να είναι της τάξεως περίπου των 10 φορές περισσότερα τα πραγματικά κρούσματα σε σχέση με αυτά που καταγράφονται.


Το πρώτο lockdown που έγινε στην Ελλάδα, αναδρομικά αν το δει κάποιος,  δίνει πιθανότητα εμμέσως ότι δεν έσωσε ούτε μία ζωή. Λυπάμαι που το λέω αυτό. Λυπάμαι που το λέω. μακάρι να μπορούσα να σας δώσω πιο ευχάριστα νέα, ότι καταστρέψαμε την κοινωνία, καταστρέψαμε την οικονομία, καταστρέψαμε τη χώρα αλλά τουλάχιστον σώσαμε κάποιες ζωές. Δεν έγινε αυτό το πράγμα, δυστυχώς. Ήταν λάθος; Όχι, δεν ήταν λάθος.
Σ’ εκείνη τη φάση, χωρίς να έχουμε κατάλληλα δεδομένα, χωρίς να έχουμε σχεδόν τίποτα, έχοντας απλώς την εικόνα από την Ιταλία και την Κίνα, με αυτό που συνέβαινε, με μία εικόνα ότι η θνητότητα μπορεί να είναι 3% ή 2% ή 1%, με μία εικόνα ότι ο ιός αυτός διαδίδεται σαν πυρκαγιά, έπρεπε να γίνει, δεν υπήρχε άλλη επιλογή.

Αλλά ίσως σε λίγες εβδομάδες είχαμε πολύ καλύτερα δεδομένα, και τα δεδομένα αυτά ανέτρεπαν την συντριπτική εικόνα ενός ιού ο οποίος είχε 3% θνητότητα έξω, ο οποίος θα οδηγούσε σε άμεση καταστροφή με 10, 20, 30.000 χαμένες ζωές αμέσως, μέσα σε λίγες εβδομάδες.(…) Στην πρώτη φάση, ακόμη και χωρίς το lockdown, εφόσον υπήρχε η κινητοποίηση του μέσου πολίτη ότι υπάρχει ένας τεράστιος κίνδυνος και θα πρέπει να προσέξω πάρα πολύ, θα πρέπει να χρησιμοποιήσω την αποστασιοποίηση, τα μέτρα υγιεινής, θα πρέπει να μην εκτεθώ σε κινδύνους, θα πρέπει να προστατέψω τους δικούς μου, τους ανθρώπους γύρω μου, αν αυτό συνέβαινε – και νομίζω εμπεδώθηκε πολύ γρήγορα – θα είχαμε πρακτικά το ίδιο αποτέλεσμα.
Στη δεύτερη φάση, δηλαδή σ’ αυτό που βλέπουμε από το καλοκαίρι και μετά, η χώρα άνοιξε τα σύνορα, δέχτηκε επισκέπτες – είναι κάτι το οποίο το επαινώ γιατί φυσικά η ελληνική οικονομία είναι δυστυχώς μία μονοκαλλιέργεια τουρισμού και ότι συνεπάγεται γύρω από τον τουρισμό – δυστυχώς ελέγχθηκαν μόνο ένας από τους οκτώ επισκέπτες που έρχονταν στην Ελλάδα.

Δυστυχώς ο αλγόριθμος που χρησιμοποιήθηκε ήταν τέτοιος που άφηνε έξω πάρα πολλές χώρες οι οποίες είχαν μάλλον σοβαρότατο πρόβλημα αλλά δεν είχαν πολλά κρούσματα ακριβώς επειδή δεν έκαναν τεστ. Οι χώρες των Βαλκανίων για παράδειγμα, με βάση το τι ξέρουμε τώρα, είχαν ενεργότατα επιδημικά κύματα, αλλά  απλώς δεν έκαναν τεστ όπως κι εμείς. Άρα φαινόντουσαν να είναι μια χαρά και κυνηγάγαμε τους Εγγλέζους, στους οποίους πρακτικά το επιδημικό κύμα είχε σβήσει αλλά αφήναμε τελείως ελεύθερους τους βόρειους γείτονές μας οι οποίοι ήρθανε μαζικά για ένα διάστημα στην αρχή του καλοκαιριού.


Ένα δεύτερο πρόβλημα είναι ότι ξαφνικά, αυτό το αφήγημα της φανταστικής επιτυχίας της σωτηρίας της χώρας από την πανδημία – η πανδημία έχει τελειώσει κι ότι ξεμπερδέψαμε – ήταν τελείως λανθασμένο. Η επιδημία δεν έχει καν αρχίσει. Άρα λοιπόν είχαμε πάρα πολλούς ανθρώπους οι οποίοι ξεχύθηκαν σε μεγάλες εκδηλώσεις με εκατοντάδες άτομα, με συνωστισμό, χωρίς καμία προφύλαξη και είχαμε λοιπόν αυτό το δεύτερο επιδημικό κύμα το οποίο είναι αυτό που βλέπουμε τώρα.(…) (…)
Η συνέχεια στο video


 Αξίζει να γίνει μία προσεκτική σύγκριση αυτών που έλεγε ο κύριος Γιάννης Ιωαννίδης τον Μάιο του 2020 με αυτά που διαβάσατε πιο πάνω. Παραθέτω μόνο μια φράση που είπε τον Μάιο ο κύριος καθηγητής: «Ο κίνδυνος θανάτου από Covid-19 είναι χαμηλός, συνεπώς οι πολιτικοί μπορούν να διαβεβαιώσουν το κοινό ότι οι χειρότεροι φόβοι μας έχουν περάσει». 

seferou.blogspot.com

Χάχαχα το σύστημα κάνει πίσω..

Ο γιατρός, Φαίδων Βόβολης, με αφορμή της ακύρωση της εκπομπής του Αντώνη Σρόιτερ που είχε ως θεματολογία τους αρνητές της μάσκας, έστειλε το δικό του αιχμηρό μήνυμα.

Ο καρδιολόγος, Φαίδων Βόβολης, με μήνυμά του στα Social Media μετά την ακύρωση της εκπομπής του Αντώνη Σρόιτερ στον ALPHA, που είχε ομιλητές ανθρώπους που είναι εναντίον της χρήσης μάσκας, έκανε λόγο για… απολογία του παρουσιαστή στο σύστημα και για «πρώτη ήττα του συστήματος, κάτι που δεν έχει ξαναγίνει».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Tik Talk: Κόπηκε η εκπομπή του Αντώνη Σροίτερ που θα φιλοξενούσε διαφορετικές απόψεις για τις μάσκες και τον Κορονοιό;

Αναλυτικά τα όσα είπε:

ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ:

Για ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ στην ιστορια της Ελληνικής TV ,έγινε ακύρωση μαγνητοσκοπημενης εκπομπης που διαφήμιζαν ΟΛΗ τη μέρα!

Ο πιθανότερος λόγος είναι η κατακραυγή του κόσμου στο προφίλ του παρουσιαστή του ALPHA για την αήθη αντιμετώπιση του προς τους καλεσμένους του που εκπροσωπούσαν την ‘άλλη πλευρά’!

Καταλαβαίνοντας προφανώς πως από την εκπομπή αυτή θα έβγαιναν αλήθειες,ο παρουσιαστής απολογούμενος στο σύστημα ,προλόγισε με απαράδεκτο τρόπο την εκπομπή αυτή!

Είναι μια πρώτη ήττα τους αυτή και χαίρομαι γι αυτο. Δεν έχει ξαναγίνει κατι ανάλογο ποτέ!

Κατόπιν τούτων και βλέποντας πως το σύστημα ΔΕΝ αντέχει τις αλήθειες και τις αντιπαραθέσεις και εώς ότου ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ να αντιμετωπίσουν με ΙΣΟΝΟΜΙΑ και ΣΕΒΑΣΜΟ την απέναντι γνώμη,ΔΕΝ θα εμφανίζομαι στα συγκεκριμμένα κανάλια μέχρι την ώρα που οι δημοσιογράφοι ξανακαταλάβουν τον ρόλο τους!

ΣΥΝΕΠΩΣ:ΑΚΥΡΩΝΩ την πρωινή εμφάνισή μου στο MEGA και θα εμφανιστώ αυριο βραδυ στις 21:00 σε live στο προφίλ μου,δίνοντας σας το ΜΗΝΥΜΑ της επόμενης μέρας.

Σας ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για τα μνμ ΑΓΑΠΗΣ και ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ.

Χωρίς εσάς ΔΕΝ έχει νόημα τίποτα!

ΜΗΝ φοβάστε ποτέ.

ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΘΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ

Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΘΑ ΞΑΝΑΜΕΓΑΛΟΥΡΓΗΣΕΙ.

Φαίδων Βόβολης

Πηγή : https://www.sportime.gr/

scripta—manent.blogspot.com

www.nikosxeiladakis.gr

Σχόλια